Debiteuren software

Versterk uw bedrijf met FIZ en ADVIA’s deskundigheid in factoring en incassso

Financiering op maat nodig? Vraag hier een persoonlijk gesprek aan

Onze pakketten

Brons

€ 0,-

Zilver

€ 59,95

Goud

€ 99,95

Wat zijn de voordelen?

1.

Minder werk

Bespaar tot 80% van uw tijd besteed aan debiteurenbeheer door de automatisering

van herhalende administratieve taken

2.

Snellere betalingen

Krijg uw facturen 30% sneller betaald door de consistente opvolging van facturen en het aanbieden van verschillende betaalmethoden

3.

Meer controle

Uw hele administratie op orde. En u bepaalt zelf wanneer en hoe u uw klant herinnert

4.

Verhoog de klant tevredenheid

Onze software zorgt voor eenvoudigere betalingen en zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk contact kunnen leggen over openstaande facturen

5.

Snelle inzichten

In het FIZ portal zie je direct wat het openstaande saldo is, in welke fase van het facturatieproces een klant zit en welke facturen actie vereisen.

6.

Automatiseren

Automatisering is handig omdat het processen sneller en efficiënter maakt, waardoor er tijd en middelen bespaard kunnen worden, waardoor je meer tijd overhoud voor andere dingen.

Waarom is debiteurenbeheer zo belangrijk?

Het primaire doel van een bedrijf is om maximale winst te behalen. Producten worden scherp ingekocht en met maximale winst verkocht. Dit is nauwelijks te realiseren als klanten hun facturen niet (op tijd) betalen.

 

Een slechte liquiditeit kan ertoe leiden dat het voortbestaan van een bedrijf in gevaar komt. Een groot deel van de faillissementen ontstaat door slecht debiteurenbeheer. Dit maakt het een heel belangrijk onderdeel van een organisatie.

 

Bij FIZ geloven we dat het percentage bewuste wanbetalers minimaal is. Goed debiteurenbeheer bestaat vaak uit het achterhalen van de reden van het niet betalen.

 

Is het product of de dienst niet geleverd? Heeft de klant een klacht? Of staat er een fout op de factuur?

Waarom je ons nodig hebt?

Communicatie met uw klant is hierin erg belangrijk. Goed debiteurenbeheer verbetert het betaalgedrag van uw debiteuren en bevordert de klantrelatie. Dit zal resulteren in een verkorting van de betalingstermijn en vermindering van de afschrijving van onbetaalde facturen. Uiteindelijk levert dit een directe bijdrage aan de winst van uw bedrijf!

Wat zeggen onze klanten over onze services?

Met ons zit je goed

Media ways - Jimmy middendorp

Uitstekende service! FIZ heeft onze aanvraag binnen 24 uur afgerond en sindsdien lopen onze zaken erg soepel. We zijn zeer tevreden met de service die we van hen hebben ontvangen. De communicatie was duidelijk en efficiënt, en ze gaven ons het gevoel dat onze zaken voor hen prioriteit waren.

Accountant - Bob Ross

Uitstekende service! FIZ heeft onze aanvraag binnen 24 uur afgerond en sindsdien lopen onze zaken erg soepel. We zijn zeer tevreden met de service die we van hen hebben ontvangen. De communicatie was duidelijk en efficiënt, en ze gaven ons het gevoel dat onze zaken voor hen prioriteit waren.

ING - Laura van Dongen

We zijn zeer tevreden met de service die we van hen hebben ontvangen. De communicatie was duidelijk en efficiënt, en ze gaven ons het gevoel dat onze zaken voor hen prioriteit waren.communicatie was duidelijk en efficiënt, en ze gaven ons het gevoel dat onze zaken voor.